Despre noi

Ceea ce ne diferențiază în piață, este modul în care abordăm fiecare proiect indiferent de anvergura acestuia.

pic17 free img

Valorile de bază care se regăsesc în activitatea noastră zilnică sunt profesionalismul, responsabilitatea și performanța.

Echipele noastre multidisciplinare sunt pregătite să ofere cele mai bune servicii de consultanță și audit în domeniul construcțiilor.

Avantajele noastre

Suntem o echipă de profesioniști ce oferim servicii integrate de consultanță în domeniul construcțiilor și instalațiilor, pentru clădirile din cele mai importante sectoare de activitate:

Valorile noastre

Ne ghidăm comportamentul profesional în activitățile zilnice, după deviza care se află la baza codului nostru de etică: ”Prin profesionalism și responsabilitate, dezvoltăm proiecte performante”.

Și pentru a avea garanția unui proiect de succes, adăugăm întotdeauna la cele trei valori de bază, calitatea muncii și inovația.

Cui ne adresăm

Serviciile noastre sunt adresate investitorilor, dezvoltatorilor de proiecte, proiectanților, antreprenorilor sau utilizatorilor finali ai clădirilor. Avantajele colaborării cu noi sunt: dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung de tipul win-win, încrederea și garanția succesului oricărui proiect.

Tehnologie și inovație

Îmbinând armonios experiența profesională cu folosirea unor echipamente de ultimă generație în proiectele la care suntem parteneri, oferim clienților noștri garanția unor rezultate exacte, bazate nu pe cifre empirice ci determinate direct din locație, aplicate pe clădirea reală.

Acreditari și afilieri

Echipa noastră constă din profesioniști cu următoarele acreditări: