Servicii

Oferim servicii adaptate nevoilor clienților, bazându-ne pe experiența echipei noastre și tehnologii inovative.

2d consulting servicii cladiri sustenabile

Clădiri sustenabile

Clădirile sustenabile oferă o serie de avantaje semnificative, comparativ cu o clădire standard. Noi 2D Lead Consulting Engineering credem cu tărie în avantajele acestora, de aceea oferim servicii complete de certificare a clădirilor după standardele BREEAM, LEED, Edge sau Well, de conformare nZEB sau conformare privind taxonomia conform cerințelor UE.

Managementul proiectelor

Prin serviciul de Project Management, oferim clienților noștri suportul necesar obținerii rezultatelor dorite în cadrul proiectului dezvoltat, respectând cerințele esențiale: încadrare în buget, timp și calitate. Pentru o mai bună gestionare a unui proiect, este important ca fazele acestuia să fie identificate de la început în mod corect, plecând de la etapa de concept și terminând cu faza de operare. 

2d consulting servicii management proiecte
2d consulting servicii facility management

Facility Management

Domeniul FM este mix-ul dintre sustenabilitate și performanța unei clădiri. Pentru că de cele mai multe ori importanța acestui domeniu este neglijată, am creat un serviciu pentru investitori, proiectanți sau administratori de clădiri, ca suport pentru identificarea modului corect de exploatare a unei clădiri, ceea ce va duce la creșterea performanțelor în exploatare.