Imprint

Imprint

2D Lead Consulting Engineering oferă servicii adaptate nevoilor clienților, fie că vorbim despre: beneficiari, proiectanți, dezvoltatori și investitori, antreprenori sau utilizatori finali ai clădirilor, după cum urmează:

Informatiile Companiei

2D LEAD CONSULTING ENGINEERING S.R.L.
BRAGADIRU
STR. MARASESTI NR 14 AP 13
România

Detalii de contact

Telefon: (+4) 0733 232 777 
E-Mail: office@2dconsulting.ro

Informații suplimentare

Domeniu de activitate: Constructii
Numar de inregistrare Registrul Comertului: J23/1187/21.02.2022
Sediul central: BRAGADIRU, Judetul Ilfov, Romania
Registrul comertului: Registrul Comertului Bucuresti
CUI: RO45679530

Responsabil pentru conținut

2D LEAD CONSULTING ENGINEERING S.R.L.,
BRAGADIRU, STR. MARASESTI NR 14 AP 13
Judetul Ilfov,
Romania

Comisia UE a furnizat o platformă online pentru soluționarea extrajudiciară a litigiilor (platforma OS). Acest lucru oferă consumatorilor posibilitatea de a rezolva litigiile legate de comanda lor online fără intervenția unei instanțe. Platforma de soluționare a litigiilor este accesibil sub linkul extern https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Ne străduim să rezolvăm pe cale amiabilă orice diferență de opinie care rezultă din contractul nostru. În plus, nu suntem obligați să participăm la o procedură de soluționare a litigiilor și, din păcate, nu vă putem oferi participarea la o astfel de procedură. Adresa noastră de e-mail este office@2dconsulting.ro.


Drepturi de autor

Toate conținuturile site-ului nostru web sunt protejate prin drepturi de autor. Permitem în mod expres utilizarea tuturor datelor pentru uz privat, necomercial. În caz de reproducere, trebuie făcută referire expresă la drepturile de autor și drepturile de proprietate ale 2D LEAD CONSULTING ENGINEERING SRL. Conținutul nu poate fi modificat în niciun fel și nu poate fi utilizat pe alte site-uri web sau computere din rețea fără permisiunea scrisă. Orice utilizare în scopuri publice sau comerciale necesită acordul 2D LEAD CONSULTING ENGINEERING SRL. O încălcare a acestor condiții obligă să distrugă imediat tot conținutul. Ne rezervăm dreptul de a revendica cereri suplimentare pentru daune.


Răspundere

Suntem responsabili pentru propriul nostru conținut de pe aceste pagini. Site-ul nostru web conține, de asemenea, referințe încrucișate (LINKURI) către site-uri web ale altor furnizori. Cu toate acestea, nu suntem responsabili pentru conținutul terților care poate fi accesat prin intermediul acestor referințe încrucișate (LINKURI). Oferta terță parte a fost verificată pentru conținut ilegal atunci când a fost conectat pentru prima dată. Numai atunci când descoperim sau suntem informați că o ofertă are conținut ilegal, acest link (LINK) va fi eliminat.


Garanție

Informațiile de pe site-ul nostru web au fost create cu cea mai mare atenție. Cu toate acestea, 2D LEAD CONSULTING ENGINEERING SRL nu garantează caracterul complet sau adecvat pentru anumite scopuri. Utilizarea conținutului pus la dispoziție pe site este pe riscul exclusiv al utilizatorului.